Ez a nő megvakult tőle!

A 26 éves anyuka, Lena Lupari nem ismert mértéket, és napi 28 doboz energiaitalt fogyasztott, aminek legsúlyosabb következménye a szeme világának elvesztése lett. A szenvedélyének nem csak a pénztárcája látta kárát, hiszen majdnem havi negyed milliót költött a cukros üdítőre, de meghízott és a végén meg is vakult az agya duzzadása miatt!

Miután kórházba került kiderült, hogy idiopátiás agyi nyomásnövekedés lépett fel nála a koponyájában, a rengeteg koffeintől és cukortól, amit a napi 28 doboz energiaitallal magához vett.

Az energiaital megvonása után és a tartós kórházi kezelés hatására végül visszanyerte látását, de az egészsége már sosem lesz a régi!

Mikor megkérdezték Lenát, nem próbálták-e lebeszélni a rossz szokásáról azt felelte, hogy mindenki óva intette, de őt nem érdekelték barátok tanácsai.
Munkanélküliként az volt az egyetlen szórakozása, hogy energiaitalt ivott. Nem elég, hogy minden megtakarítását ezekre a káros löttyökre költötte, még az egészségét is tönkretette! Forrás: thesun.co.uk


SZÓLJ HOZZÁ