Sokak számára teljesen hihetetlen, de a Feng Shui tanítása szerint vannak olyan tárgyak, amelyekkel nemcsak bevonzzuk a szerencsét, de tartósan maradásra is bírhatjuk. Még a leghitetlenebbek is megpróbálkozhatnak vele, hiszen semmit sem veszíthetnek, és talán tényleg társunkká szegődik a szerencse, ha ezzel a három tárggyal vesszük körül magunkat.

Tükör

A tükör a legerősebb szerencsetárgy, mivel vonzza, erősíti, mozgásban tartja az életenergiát. Növeli a térhatást, a fényt, új irányba tereli a pozitív energiát. A sík tükör vonzza a pozitív energiát. A homorú tükör szétszórja, semlegesíti a negatív energiát (ezért általában a ház külső homlokzatára, a bejárati ajtó mellé vagy fölé érdemes felszerelni, hogy távol tartsa a kellemetlen külső hatásokat). A nyolcszögletű tükör védelmező hatású.

Fontos, hogy a tükör ne legyen törött, sérült, mert akkor megtörik a szerencse is!

Természetes kristályok:

A természetes kvarckristályok harmonikus sugarakat bocsátanak ki, így bármilyen kristályból készült tárgy (váza, gömb, papírnehezék, csillár) segíti a pozitív energia gyarapodását. A legjobb ezeket a tárgyakat az íróasztalon elhelyezni, ahol a szellemi energiánkat is gyarapíthatjuk vele.

Víz:

A víz a Feng Shui szerint a pénz a gazdagság és a bőség a szimbóluma. Nem véletlen, hogy szinte minden kertben van egy kis csobogó, vagy a lakásban szobaszökőkút. A szabadon áramló víz mellett ülve az ember ellazul, felfrissül, feltöltődik energiával. A mozgó víz súrlódást okoz, ami elektromágneses sugárzást kelt, és vonzza a kozmikus pozitív energiát. A lakásban a legideálisabb az akvárium vagy szobi csobogó elhelyezése, amely minden területen erősíti a pozitív sugarakat, de ha a nappaliba vagy a dolgozószobában helyezzük el, garantált a siker és a bőség.

Figyelem: csak a tiszta víz rendelkezik pozitív tulajdonságokkal. A koszos, állott, zavaros víz kedvezőtlen hatású, leárnyékolja a szerencsét!


SZÓLJ HOZZÁ