Ezért tette ki a Facebookra a megrázó képeket.

Zach Kincaid egy autóbalesetben vesztette el imádott feleségét, és meg nem született 9 hónapos magzatát. Szívszorító üzenetet osztott meg a Facebookon. Nyilvánosságra hozta a temetési búcsúztatón készült képeket, ahogy a halott felesége a koporsóban fekszik, mellkasán a halott kisbabájával.

'Nézd meg azt a pusztítást, amit a családomra mért, és ne mond, hogy nem kell változtatni. Képzeld el, hogy ez a te családod...'

Zach 12 év házasság után veszítette el 29 éves feleségét, Krystilt, aki 9 hónapos terhes volt. A kisbabát október 9-re várták.

Az anya autójával szabályosan közlekedett, amikor egy frontális ütközés áldozata lett. A 28 éves sofőr ittas volt, és a baleset után kisebb sérülésekkel szállt ki az autóból. Facebookon élőzött a baleset helyszínéről. Az azóta letörölt videóban azt mondta: 'Nézzétek mi történt velem...' Valószínű ott még nem fogta fel tettének súlyát...

Az édesanya egy 11 éves kislányt, egy 8 és egy 4 éves kisfiút, valamint 14 éves nevelt lányát hagyta itt, akik számára feldolgozhatatlan tragédia, hogy anyjukat és testvérüket egy pillanat alatt vesztették el.

A megtört apa elmondta, hogy amikor a gyerekek megtudták, hogy a kórházba kell menni, azt hitték, hogy a kishúguk hamarabb jött a világra, és őt látogatják. Aztán szembesültek a megváltoztathatatlan tragédiával.

A vétkes sofőr a jelenlegi törvények szerint egy ember haláláért felelős, mert a kisbaba még nem számít élő személynek. A maximálisan kiszabható büntetés 10 év. Az apa azért küzd, hogy ez változzon, és a magzat haláláért is járjon büntetés a vétkeseknek. Petíciót indított a törvények változásáért.

Az anya ép szerveit felajánlották, ez nyújt nekik némi enyhülést a mérhetetlen gyászban. Ha őket már nem is tudják visszahozni az élők közé, legalább másoknak esélyt tudtak adni az élethez. Forrás

 


SZÓLJ HOZZÁ