Győ­zikét majd szétvetette a düh!

A NAV Fellebviteli Igazgatóságának le kell állítani a Gáspár Győzővel szemben indított eljárást, mert a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokú bíróság ítéletét, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot!
'Győzőt egy vödör vízzel kellett fellocsolni, amikor ezt megtudta' – magyarázta az öccse, Gáspár Zsolti.

A meghurcolt showman az ügyvédi irodában is majdnem elalélt.
'Az ítéletnek ezt a mondatát ismételgetem magamban: 'Megfosztották a jogától.' Hol vannak a felelősök, akik engem a jogomtól megfosztottak? Őket is 200 kommandós fogja elhurcolni a gyerekei szeme láttára? Nekik is sorra mondják vissza a fellépé­seit, azt gondolva, hogy bűnözők? Hol itt az igazság?' – bosszankodott Győző, aki borzalmas időszakon van túl.

A vagyonosodási vizsgálatot lezáró ítélet értelmében a NAV 40 millió forintot akart behajtani a Romantic együttes frontemberén, aki a Győzike Show évadai alatt is gyarapította örökölt vagyonát. Tavasszal többek között 11 kiló aranyat foglaltak le egy széfbankban, valamint december 7-re árverést is hirdettek a lánya, Gáspár Evelin nevére írt házban. A konyhabútortól az ülőgarnitúrán át minden új tulajdonoshoz került volna.

'A Kúria most kimondta, hogy a NAV azzal a lépésével, hogy a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is döntését, megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától' – magyarázta Gáspár ügyvédje, dr. Szilágyi Roland, arra utalva, hogy az eljárás azután indult, hogy Győző egy román cégtől 50,3 milliót vett fel. A jogi képviselő hozzátette, a perben a közigazgatási eljárás során lefoglalt vagyontárgyakat is vissza kell adni.

'Ezért tették tönkre az egész nyarunkat?' – fakadt ki Gáspár Győző, akinek, mivel a javára ítéltek, a NAV megfizeti az elsőfokú és felülvizsgálati perköltséget.
'Hogy mit fogok csinálni ezzel a 150 ezer forinttal? El fogom vinni a daganatos gyerekeknek' - vágta rá a showman.


SZÓLJ HOZZÁ