Csak azt veszed észre, hogy rosszabbul vagy ....

A kereskedelemben legalább 1000-féle növény van forgalomban. Van köztük jó néhány, amely erős és pozitív rezgéssel rendelkezik, de akad néhány „nehéz eset” is. Természetesen nem arról van szó, hogy ezek a növények csak negatív tulajdonságokkal rendelkeznek, de legyünk óvatosak és körültekintőek, amikor elültetjük őket. Hatalmas energiájukat akár „védekezésre” vagy erős ingerek kiváltására is használhatjuk.

Kaktuszok, Cactaceae: minél hosszabbak és hegyesebbek a tüskéik, annál nagyobb kedvvel támadnak, akár energiájukkal is. A pozitív oldaluk, hogy könnyen elhárítják a kívülről érkező kellemetlen hatásokat.

Pálmalilom, Yucca: az agresszív, villámszerű energia-kilövellések robbanásig feszítik az indulatos emberek idegeit, és nyugtalanságot árasztanak a zárt terekben. A szabadban azonban növelheti biztonságérzetünket.

Lándzsarózsa, Aechmea: nyílszerűen löki ki magából az energiát, ezért nyugtalanítóan hathat ránk. Bizonyos esetekben azonban kedvező hatással lehet az olyan emberre, aki nem tanulta meg, hogyan védje meg magát.

Szobai szanszeveria, Sansevieria trifas-ciata: a „nagy harcos” a szobanövények között. Mindenfajta pozitív és negatív érzelmet, hangulatot megsokszoroz.

Mikulásvirág, Euphorbia pulcherrima: főként karácsony táján kapható virág, amelyet tömegesen termesztenek monokultúrában, rossz minőségű földben, mindenféle növekedést serkentő kémiai anyagokkal kezelve. A saját nevelésű növények azonban kedvező energiával rendelkeznek, amely ösztönzően hat idegrendszerünkre és testünkre.

Neoregelia: kifelé lövellő energia nyilacskái olyanok, mint a tüskék, és nyugtalanító, olykor agresszív hangulatot árasztanak. A növény ugyanakkor távol tarja a „gonosz” szomszédokat, és megóv a negatív érzelmektől.


SZÓLJ HOZZÁ