A közkedvelt énekes mindent cáfol...

Mátrai Zsuzsa énekesnő azt állítja, már előre lehetett tudni, hogy ki nyeri az évtizedekkel ezelőtti táncdalfesztiválokat. Koós János erre rögtön reagált, mert szerinte nem így történt. Mátrai Zsuzsa a 60-as és 70-es évek kedvelt énekesnője állította, hogy igazából nem volt tétje a táncdalfesztiváloknak, mert előre lehetett tudni a végeredményt.

„Már előre tudták, hogy ki fog nyerni, és aszerint adták oda a dalokat az indulóknak. Nekünk csak a maradék számok jutottak. Mutattak három dalt, és abból kellett választani. Egyik rosszabb volt, mint a másik. Nekem mindössze egyetlen slágerem volt a fesztiválok korszakából, amelyet a mai napig hallgatnak: Hol van az az idő' – mesélte, majd hozzátette azt is, hogy - ettől eltekintve elképesztő népszerűségre tett szert a műsornak köszönhetően és a mai napig felismerik az utcán.

Megkerestük a táncdalfesztivál kétszeres győztesét, Koós Jánost is, aki szerint nem igaz, amit az énekesnő állít.

„Ez hülyeség! Úgy gondolom, hogy akik nyertek, azok az elkövetkező időkben is bizonyították, hogy méltán lettek a fesztivál díjazottjai. Miért nyerte meg a fesztivált az Isten véled édes Piroskám, a Nem leszek sohasem a játékszered, vagy a Kislány a zongoránál? Lehet, ha ezeket a dalokat más énekli, nem lett volna ilyen sikerük' – mondta Koós János.


SZÓLJ HOZZÁ