A szerencsét a születési hónapod nagyban befolyásolja!

Aki járatos az ezotériában az tudja, hogy mennyire fontos és meghatározó az emberek életében a születési dátum. De fontos szerepet játszik a hónap is az ember életében.
Most megtudhatod, attól függően, hogy melyik hónapban születtél, miben leszel majd szerencsés!

Január - ha januárban születtél, akkor a szerelemben elkísér a szerencse. Ha néha rögösebb is az út, a végén mindig meglátod, hogy miért volt úgy jó minden, ahogy alakult, és miért volt szerencsés.

Február - ha februárban jöttél a világra, akkor életed során mindig a szerencse kísér, ha a megérzéseidre hallgatsz. Próbáld mindig meghallani a belső hangot, hogy a jó úton haladj.

Március - ha márciusban születtél, akkor azokban a pillanatokban áll mindig melléd a szerencse, amikor bátorságod kerül próbatétel elé. Aki mer, az nyer, és ez nálad hatványozottan igaz.

Április - ha áprilisi vagy, akkor az egészségedet illetően leszel szerencsés. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy elkerülöd az orvost, de időben észleled, ha baj van, és könnyen eléred, hogy fitt légy.

Május - májusi születéssel szerencsés leszel, mert képes vagy minden helyzetben meglátni mi az, ami hozzásegíthet az egyensúly megtalálásához. Ne késlekedj, és mindig lépj a tettek mezejére!

Június - ha júniusban születtél, szerencsés vagy mindazért a nőiességért, amvel megáldott téged a sors. A természeted és a jelenség, amilyen vagy, mindenki szívét meghódítja.

Július - júliusiként azokban a pillanatokban leszel mindig szerencsés, amikor lépni és cselekedni kell. Ilyenkor a sors értékeli a jó szándékod, a bátorságod és a kitartásod, aztán melléd áll.

Augusztus - augusztusban születtél? Akkor azért vagy szerencsés, mert a legnagyobb válság közepette is képes vagy a lelked meggyógyítani, és meglátni a felhők mögül kikacsintó napot.

Szeptember - szeptemberi születésnapod abban a szerencsében részesít, hogy éber vagy, és képes vagy idejében felismerni minden veszélyes és rosszra vezető helyzetet.

Október - októberiként nagy szerencséd, hogy nyugodt és érzelmileg kiegyensúlyozott emberként éled az életed. Mindig jönnek majd megpróbáltatások, de te hamar újra rálelsz a saját lelki egyensúlyodra.

November - ha november a születésed hava, az sikereket ígér neked az élet minden területén, ami igazán nagy szerencse, mert a szívügyektől a karrierig a happy end beléd van kódolva.

December - ha decemberben születtél, akkor szerencsés vagy, mert olyan bölcsesség birtokába jutottál, ami kivételessé tesz. Életszemléleted a nagy átlagtól eltér, és érdemes a gondolataidat másokkal is megosztani.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!


SZÓLJ HOZZÁ