Megdöbbentő információk a Tánczos-üggyel kapcsolatban:..

Miközben az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit letartóztatták, az ugyanekkor brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát futni hagyják. Az Újbuda Televízió egyik adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett:
A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt, Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet…

Az 1998-as gyilkosságot nyugodtan nevezhetjük a modern-kori tiszaeszlári bűnpernek. A Magyar Jelen című lap már 2007-ben közölt egy 2 részes, komoly kutatómunkára alapozott oknyomozó írást, amiben azt bizonyították, hogy a gyilkosság miatt bebörtönzött Tánczos Gábor ártatlan, a valódi gyilkosokat pedig egy abban az időben Vas megyében járt belterjes, ám nemzetközi befolyással bíró szekta tagjai között kell keresni.
Mindezt alátámasztja az egykori nyomozásban közreműködő dr. Lépold Józsefné rendőrségi grafológus kijelentése is, amit az Újbuda Televízió adásában tett korábban.

Dr. Lépold Józsefné már a nyomozás során – Tánczos Gábor írását tanulmányozva – arra a következtetésre jutott, hogy Tánczos Gábor ártatlan, a gyilkosságot valaki más követte el. Most már ki merte mondani azt, hogy a gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet!
Ugyan miféle befolyásos gyilkos vagy gyilkosok lehetnek azok, akiknek a kedvéért 50 évre titkosíthatnak egy ilyen mocskos ügyet?

Az Újbuda Televízió alábbi adásában 22:33-tól kezdődik a lényeg:


SZÓLJ HOZZÁ