Erről még sokáig fognak beszélni...

Rendhagyót és nagyon elgondolkodtató üzenetet küldött minden igaz magyar embernek Alföldi Róbert, aki a Facebookon adott hangot véleményének! Gondolatait változtatás nélkül idézzük, amiket  a közösségi oldalára írt ki a Nemzeti Színház egykor volt igazgatója.

Mottó: “Semmi sem kelti bennünk annyira a végtelenség érzetét, mint a butaság.” - Ödön von Horváth

Szabad vagyok és leszek, akkor is, ha másként gondolkozom, mint a hatalom. Szabad vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam.
Magyar vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam. És továbbra is szabadon és nyitottan fogok a világról gondolkodni, még akkor is, ha a Fidesz ezt egyre inkább szeretné korlátok közé szorítani és megszüntetni.

És akkor is boldog leszek a hazámban, mint büszke magyar állampolgár, ha a Fidesz csakis és kizárólag azokat tekinti magyarnak, akik rá szavaztak. És utolsó percemig megértéssel, toleranciával és együttérzéssel fordulok a bajban lévő embertársaim felé, bármilyen vallásúak, bőrszínűek legyenek, még akkor is, ha a Fidesz és személyesen a miniszterelnök a legszörnyűbb és legsötétebb történelmi időket idézve próbálja félelemre és gyűlöletre tanítani és kényszeríteni a honfitársaimat.

És a végsőkig hinni fogok abban, hogy egyszer még egy szabad, toleráns, modern, figyelő, gondoskodó és kulturált Magyarországon élhetek, mint a hazájára büszke magyar.
Éljen a jövő és a szabadság! Éljen a szabadság!


SZÓLJ HOZZÁ